IRLANDS VINDPINADE KUST 31/1-5/2 2023 FÅ PLATSER KVAR

Följ med fotograf Roine Magnusson till Irland i februari och fotografera ett lika fantastiskt som varierande kustlandskap när det är som mest dramatiskt.

Resan börjar i vackra Killarney National Park, där du får fotografera parkens omtalade sjöar och vattendrag omgivna av skogspartier och karga bergssluttningar. Vi fortsätter härefter mot kusten där du möts av ett vackert och många gånger dramatiskt kustlandskap där motiven byts från vassa och dramatiska klippor till grönskande kullar och som leder blicken ner mot vattnet. Här tar kritvita stränder vid och du får möjlighet att experimentera med långa slutartider för effektfulla bilder. Vår resa avslutas vid de världsberömda Cliffs of Moher där de branta klipporna stupar rakt ner i vattnet och det känns som om man har kommit till världens ände.

Ta chansen och följ med Roine Magnusson, mångfaldigt prisbelönt fotograf, till Irland i en tid på året vädret bjuder på dimma och effektfulla moln vilka tillför ytterligare dramatik åt det spektakulära landskapet.

 

Samarbete med ZOOM fotoresor
Läs mera och boka: Fotoresa till Irlands dramatiska västkust