Från analog fotografering till färdigframkallat och digitaliserat med en liten grupp av max 6 personer för att du ska få den tiden du vill och behöver.

Under helgen kommer du att lära dig hela processen från att fotografera bilden analogt till att den finns färdig digitaliserad i din dator. Roine kommer att ge dig kunskapen du behöver för att fotografera analogt, framkalla dina filmer och att digitalisera dina bilder.

Vi börjar helgen med två fotopass, ett direkt på fredag eftermiddag och ett på lördag morgon. Efter förmiddagens fotografering beger vi oss till Roines fotolabb i Örebro där vi framkallar dina filmer, under eftermiddagen kommer Roine att lära ut sin process från fotografering till framkallning och digitalisering. Under natten mellan lördag och söndag hänger våra filmer på tork för att under söndag förmiddag digitaliseras.
Roine lär också ut hur man bäst kan göra samma process hemma efter kursen.

Denna kurshelg är mer än bara fotografering, framkallning och digitalisering. Det Roine vill, är att du får kunskapen och känslan för analog fotografi, vistas i Roines fotolabb och studio är en härlig upplevelse. En arbetslokal för bildarbeten i analogt samtidigt som LP spelaren ljuder dängor från 80-talet.

Läs mer: Analogt från Kamera till dator - Örebro